Daedalus Online vélemény

Mik a tapasztalataim? Valóban fizet-e? Tudj meg mindent erről az online kérdőíves pénzkeresési lehetőségről.

A Daedalus Online egy több mint 10 éve létező, több országban működő online kérdőíves oldal. A kérdőívek magyar nyelven vannak és mindig küld róla emailt a rendszer. A kérdőívek kitöltéséért pontokat kapsz. A kérdőívek hosszától függően ezek 30-150 pontig terjednek. Ha eléred az 1000 pontos, azaz 10 Eurós kifizetési limitet, akkor bankszámlára utalják neked a pénzt. Ha Forintos számlát adsz meg, akkor Forintban kapod meg a pénzt, a bankod átváltási árfolyamán, így ezen bukhatsz belőle egy kicsit. De ezt el lehet kerülni, lásd lejjebb a tippet. Viszonylag sok kérdőív van és a Daedalus Online valóban fizet, így az ajánlott kategóriában van. Vannak nyereményjátékok is, pl.: kérdőív kitöltésével automatikusan részt veszel a sorsoláson, ahol 30 Eur-t lehet nyerni.

Tapasztalataim:

Erre az oldalra regisztráltam az egyik legrégebben, nekem bejött. Évente kétszer-háromszor el szoktam érni a kifizetési limitet. Minden hónapban egyszer utal a Daedalus Online, így előfordulhat az, hogy már a havi utalás után igényelted meg a kifizetést, így csak a jövő hónapi utalással kapod meg. Ne aggódj ilyen esetben is mindig megjön a pénz, legfeljebb kicsit többet kell rá várni! Nyereményjátékon is nyertem már egyszer, akkor éppen 100 Eur volt a nyeremény.
Véleményem szerint a legjobb online Eurós kérdőíves pénzkeresési lehetőség.

Tippek:

Ha szeretnéd, hogy az Euróban utalt pénz Euróban is maradjon, hogy ne bukj a váltáson, akkor a Revolutos bankszámládat add meg. Ebben az esetben az Eurós számládra fog érkezni a pénz, ami ilyen euró árfolyam mellett szerintem jobb mint Forintra váltani.
Létezik a Daedalus Onlineon a Gold Club. Ahhoz, hogy ebbe bekerülj, csak annyi a dolgod, hogy egy év alatt a kérdőívek legalább felén részt vegyél. Ha a klub tagja vagy automatikusan 10%-al több lesz a kiutal összeg (10 Eur helyett 11-et kapsz). Kétévente extra nyereményjátékon vehetsz részt. Barátod ajánlásáért is több pont jár így.

Daedalus Online kifizetés Revolutra
Daedalus Online kifizetés Revolutra

Összegzés:

Kifizetési limit: 10 EUR
Kifizetés módja: Bankszámlára utalás
Mobilos applikáció van-e: Nincs
Ismerős meghívásáért jár-e jutalom: Csak az évenkénti kétszeri ajánló kampány idején
Ha diszkvalifikálnak egy kérdőívből jár-e kárpótlás: Igen, 20 pontot kapsz érte

Ajánlásom: 5/5

Regisztrálni ITT tudsz a Daedalus Onlinera.